ЯК ПРАВИЛЬНО ВИРОЩУВАТИ ОВОЧІ. ПРАКТИЧНИЙ ДОСВІД ФЕРМЕРА ВІКТОРА ГАЛИЧА

На базі СФГ "Господар" (Миргородський район ) провели обласний семінар з вирощування овочів. Фермер Віктор Галич розповів про вирощування кавунів, помідорів, буряка та картоплі.

Також пояснив умови вирощування інших овочевих культур, а ще розповів про вирощування попередників для вдалого врожаю овочів.

/Files/images/kuplyu_prodam/г.jpg

Інформація про вирощування овочевих культур виявилася цікавою не лише для сільгоспвиробників. Скажімо, мало хто знає , що великий кавун росте не тому, що це якийсь відповідний сорт. Чим рідше садять кавуни, тим вони виростають більшими. Крім того фермер пояснив , як убезпечити бджіл від загибелі при обробці сільгоспугідь пестицидами. Виявляється, потрібно добавити трохи "Нурели"(вона сильно воняє) і бджола не піде на таке поле.

Своїм досвідом вирощування овочів поділився і голова обласної асоціації фермерів і пирватних землевласників "Відродження Полтавщини" Василь Бурлака.

Далі Віктор Галич показав у дії власне ноу-хау. Спеціальний оприскувач для підживлення овочевих культур з мінімальними затратами на експлуатацію.

По закінченні практичної частини семінару розгорілася дискусія відносно правильного вирощування як овочів, так і інших сільгоспкультур.

На семінар приїхали більше 40 осіб із 8 районів Полтавщини, переважно ті, кого цікавила тема вирощування овочів.

Детальніше у відео\фотоматеріалі

Семінар по овочівництву на базі СФГ ГОСПОДАР з фермером Віктором Галичем Ч

/Files/images/kuplyu_prodam/г-1.jpg/Files/images/kuplyu_prodam/г-22.jpg/Files/images/kuplyu_prodam/г-3.jpg/Files/images/kuplyu_prodam/г-4.jpg/Files/images/kuplyu_prodam/г-66.jpg/Files/images/kuplyu_prodam/г-8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 776

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.